ik wil meer geld overhouden!

“Ik heb aan het eind van de maand meer maand over dan geld” 

Een grappig bedoelde quote die voor vele van ons herkenbaar is.

Vrijheid is het belangrijkste element van geld. De beperking van vrijheid bij het uitgeven van geld is wat je moet doorbreken. Je wilt niet alleen maar huismerken kopen om net rond te kunnen komen. Je wilt alles halen wat je lekker en leuk vindt en als daar toevallig huismerken tussen zitten is dat top. Dan wil je daarnaast nog genoeg geld over houden.

Dat kan, echt waar, jij ook.

Budget zonder budget

 

Ben jij er klaar voor om te gaan starten met besparen? In Budget zonder Budget gaan we in 8 sessies jouw uitgaves onder de loep nemen en bepalen waar jij nog op mag besparen en waar dit juist niet hoeft. Bij dit traject zitten ook nog praktische extra’s:

  • Boodschappenlijstje stappenplan
  • Checklist met uitvoering
  • Uitgaven template
  • Werkboek

Na 8 sessies heb jij sowieso al bespaard op je vaste en dagelijkse uitgaves. Daarnaast heb je vooral een basis om vanzelf te kunnen besparen voor de rest van je leven. KA-CHING!

 

gratis test

 

Na het invullen van deze test weet je beter op welke categorieën jij nog meer mag besparen en op welke juist niet. Gebruik de test als een eerste stap, een basis van je bespaar journey.

 

De test is gratis, ik vraag alleen je mailadres voor mijn mailinglijst. Zit je al in mijn Budget zonder Budget traject? Dan krijg je deze checklist al met extra uitleg en toepassing en is downloaden dus niet nodig.

 

Meer vrijheid

minder geldzorgen!

Ga de uitdaging aan, kies een passend aanbod.

budget zonder budget

Gratis test

Boodschappenlijstje

Podcast

Wat ga jij met het geld doen?

Besparen is super leuk. Inmiddels bespaar ik zonder moeite standaard op mijn uitgaves en dit zie je meteen terug op je rekeningen.  Het is heerlijk om te gaan bedenken wat je mogelijk met het extra geld kan gaan doen.

Emma Groot | Budget zonder Budget

contact opnemen

 

Heb je nog vragen over het aanbod of algemene vragen? Stel ze gerust. Vul je gegevens hiernaast met je vraag in of stuur me een bericht op Instagram

Ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk. 

%d bloggers liken dit: