Je kan leuker leven met de middelen die je nu al hebt. 

Herken je dit?

 • Heb jij vaker geldtekort voor leuke dingen of vaste uitgaves? Kan je nooit precies kopen wat je wilt?
 • Wil je geld overhouden aan het eind van de maand en dit ook blijven vasthouden voor de rest van je leven?
 • Wil je meer keuzevrijheid in het kopen?

Wil je weten hoe ik dit gedaan heb?

 • Ik ben mij gaan verdiepen in geld als onderwerp
 • Ik heb mijzelf een mindset aangeleerd waardoor ik zonder er veel tijd aan te besteden nu altijd bespaar op mijn dagelijkse uitgaven
 • Ik kijk anders naar geld
 • Ik ben mij heel bewust van mijn in- en uitgaven en manage deze als een pro

Wat krijg je bij Budget zonder Budget?

Boodschappen

Samen bekijken we jouw uitgaven en maken we een boodschappenplan. Daarmee ga jij op elk boodschappen tripje besparen. 

Vaste lasten

Welke lasten heb jij nodig hebt en welke vind je belangrijk? Uiteindelijk bepalen we hoe jij het beste kunt besparen op de vaste lasten.

Money mindset

Geld is leuk. Je Money mindset is erg belangrijk bij besparen en verdienen. Hoe denk jij over geld? Baal je dat je zo weinig hebt of zie je mogelijkheden met weinig middelen?

Verzorging en kleding

Zoveel mogelijkheden bij verzorging & kleding dat ik het altijd de leukste categorie vind. We gaan hier goed induiken en perfect bij jouw uitgaves matchen.

Welke resultaten ga je behalen?

 

 • Meer inzicht in je dagelijkse uitgaves
 • Meer leuke dingen kunnen kopen
 • Ervaar meer financiële vrijheid
 • Houd meer tijd over na het traject en wordt een betere planner
 • Direct resultaat. Je houdt geld over aan het eind van de maand

Wat zeggen anderen?

“Het traject van budget zonder budget is zeker een aanrader. Ik ben erachter gekomen dat ik op veel dingen al bespaarde maar door Emma weet ik hoe ik dit nog beter kan doen. Een paar simpele trucjes kunnen al het verschil maken. Emma luistert naar wat je wensen zijn en weet je hier mee te helpen en op in te spelen. Daarnaast vraagt ze je ook om scherp te zijn op jezelf en het beste uit je geld te halen. Budget zonder Budget is de investering zeker waard!”

Chantal van Breden, 26

“Het Budget zonder Budget traject heeft me veel bewuster gemaakt van mijn uitgaves en me inzichten gegeven die ik eerst niet had. Daarnaast heb ik nu handvatten om verder mee te bouwen kijkende naar de toekomst. Ik ben bewuster met mijn geld en ik hoef niks “leuks” te laten gaan.

Ik was hiervoor voornamelijk gestart omdat ik dacht mijn uitgaves prima onder controle te hebben maar toen ik dit samen met Emma op een rijtje ging zetten schrok ik me wel een ongeluk van hoeveel er iedere maand blijkbaar uitgaat. Emma is duidelijk en zegt waar het op staat, dat is af en toe confronterend maar daar was ik er tenslotte ook voor.

Dit traject is een aanrader voor mensen die moeite hebben om het eind van de maand te halen met hun salaris.”

Saskia Witteveen, 26

Dit traject ben ik gestart omdat ik totaal niet wist waar mijn geld naar toe ging, ik had mijn financiële situatie niet op orde. Ik heb door Budget zonder Budget meer inzicht gekregen in mijn financiën en een goede balans gecreëerd tussen leuke dingen doen en kunnen blijven sparen. Ik heb het potjessysteem (een van de trucjes) van Emma in werking gezet en tot nu toe loopt alles soepeltjes. Het traject is ook nog leuk, een goede balans tussen gezellig & serieus.

Amber Melgert, 24

“Ik heb een ontzettend leuk en vooral leerzaam budget zonder budget traject gehad van Emma.

Emma is een leuke spontane en jonge vrouw die je zeker iets kan en wil leren, ze weet waar ze over praat en legt alles duidelijk en goed uit, waardoor het makkelijk te volgen is.
Deze budget zonder budget sessies zijn voor iedereen leuk en leerzaam, zelfs wanneer je denkt dat je al genoeg van besparen weet valt er nog genoeg te leren.
Onwijs bedankt voor de leerzame sessies!”

Alinda Stuiver, 21

Budget zonder Budget

Klinkt bovenstaande herkenbaar?

Dan is mijn 1 op 1 budget strategie coaching traject sowieso iets voor jou. Na 4 sessies heb je al bespaard en heb je een basis om voor altijd te kunnen besparen.

Coachings
afspraak

Bij Budget zonder Budget neem ik jouw uitgaven onder de loep. Wat spendeer je nou wekelijks en op welke vlakken mag je minder of meer gaan uitgeven?

Dit wil ik!

Vraag en antwoord

Ik bespaar al best veel, kan ik met jouw hulp nog meer besparen?

Misschien wel, misschien niet. Weet dat mijn aanbod niet gericht is op tot het bot gaan. We gaan niet kijken naar hoe je jouw boodschappen van €100 per week naar €15 per week kan krijgen. We gaan wel kijken naar hoe jouw boodschappen van €100 per week naar €85 per week kunnen gaan terwijl je nu meer producten kan halen en ook nog meer tijd over hebt. It’s the details that matter. Laten we vrijblijvend een korte sessie inplannen. In deze sessie vertel ik je wat ik je kan leren en wat voor resultaten je kunt maken op basis van jouw situatie. Daarna maak jij de keuze, are you in?

Waarom moet ik investeren om te kunnen besparen?

Dat hoor ik vaker. Omdat je zonder deze investering blijft hangen waar je nu zit. Jij wilt graag meer doen met je geld, meer kwaliteit krijgen, je leuke leven nog leuker maken. Want het leven is kort. Hoe fijn dat dit gewoon kan met je huidige inkomen. De investering die je in mij doet helpt jou te kijken naar je huidige uitgaves, waar kunnen. wenaar beneden zonder de levenskwaliteit te verminderen. En met deze investering kijken we ook nog naar hoe je meer kunt doen met je geld. Je verdient deze investering dus binnen no-time terug, niet alleen effectief in het bespaarde geld maar ook in levenskwaliteit. Ik zou het wel weten 😉

Ik kan niet meer besparen omdat ik te weinig inkomen heb

Dat klinkt belemmerend. Dan kun je op dit moment niet kopen wat je wilt terwijl er zo veel mogelijkheden zijn met je huidige inkomen. Er is ook meer dan besparen. Besparen gaat hand in hand met goed met geld zijn. Weet jij wat je uitgeeft? Waarschijnlijk kun je op veel nog extra besparen terwijl je meer krijgt. Ik raad je in ieder geval aan om een gratis sessie met mij te nemen. Beoordeel zelf achteraf of je nog steeds denkt dat besparen en je geld slim inzetten niks voor jou is. Zo niet, blijf me dan gezellig volgen online voor gratis tips!

Moet ik goedkoop gaan leven om geld over te houden?

Nee hoor, juist niet. Hoe fijn is het om met dezelfde middelen die je nu hebt een leuker leven te krijgen, met meer vrijheid en meer leuke of luxe dingen. We kijken hierbij naar waar je nu te veel uit geeft terwijl het jouw leven niet leuker maakt EN we kijken naar hoe je meer uit je geld kan halen.

%d bloggers liken dit: