geef nooit meer te veel uit aan boodschappen

De producten die jij wilt en ook nog besparen.

Boodschappen besparen…

Boodschappen kosten veel geld en zijn een terugkerende uitgaven in je huishouden. Er is zo veel ruimte om deze uitgaven eigen te maken. Je kunt luxe artikelen kopen en niet kijken naar de prijs of je kunt budgetteren en alleen maar B-merken kopen en altijd net niet genoeg. De perfecte combinatie is het kopen van wat je lekker en belangrijk vindt en er ook niet te veel aan hoeven besteden. Besparen op de boodschappen maar dan op de leuke manier. 😉

Wat bereik je na het succesvol toepassen?

Tijd is geld

Bespaar tijd. Je hoeft niet meer 3x per week naar de supermarkt. Koop efficient alles in 1x en bespaar naast geld dus ook tijd.

Keuzevrijheid

Gewoon kunnen halen wat jij wilt. Lekker hé, dat wijntje, die verse ham en Coca Cola. Kan allemaal!

Gemak

Niet meer elke avond denken “wat zullen we gaan eten…” je weet precies dagelijks wat er gekookt moet worden. Mentaal ideaal want dit is een terugkomende stuggle bij veel huishoudens.

Bonus

Bonus tips: wat doe je met de zegels? Is grote hoeveelheden kopen goedkoper? + concrete voorbeelden.

Hoeveel geef je uit aan boodschappen?

Download mijn gratis template. Jouw uitgaves weten is namelijk de eerste stap naar kunnen besparen op je boodschappen. Laat jouw gegevens achter en krijg gratis mijn boodschappen uitgaven template in je mailbox. Hier kan je vrij snel en simpel je uitgaven invullen en het template berekent dan jouw uitgaven.

Review

“Ik had het idee dat ik te veel uitgaf aan boodschappen, maar hoe dit minder kon wist ik niet. Ik gaf normaal ongeveer €80,- uit bij bijvoorbeeld de Lidl en na het toepassen van Emma’s strategie was het ineens €55,-. Het kan liggen aan het plan, of aan mijn mindset die meteen een shift maakte na deze aankoop. In ieder geval scheelt het me nu al een hoop!”

Sandra, 35 

Kleine prijs grote besparing

%d bloggers liken dit: