Je toekomst doelen  bereiken zonder zorgen over geld. 

Herken je dit?

 • Elke maand kom je opzich wel rond, maar je houdt maar weinig tot geen geld over
 • Soms heb je geld tekort voor leuke dingen of vaste uitgaves
 • Je toekomst komt dichterbij maar je weet niet of je die financieel wel aan kan.
 • Er zijn mooie dromen maar het geld verzamelen om die uit laten komen zie je somber in
 • Consistent sparen lukt niet
 • Genoeg boodschappen is belangrijk voor je, maar ze zijn zo duur…
 • Dat investeren klinkt heel interessant, maar je hebt geen idee waar te starten en wat de juiste keuze is.
 • Je betaald waarschijnlijk veel te veel aan de vaste lasten maar wilt niet op een houtje bijten
 • Kan je nooit precies kopen wat je wilt?

Waar wil je naar toe?

 • Een concreet plan hoe jij je inkomen moet verdelen om je toekomstdromen waar te maken
 • Meer uit je geld halen
 • Nooit meer geldtekort
 • Keuzevrijheid in wat je wilt kopen
 • Moeiteloos alle rekeningen en kosten kunnen betalen
 • Nooit meer te veel betalen 
 • Maandelijks een vast bedrag kunnen sparen om zo je toekomst te zien groeien
 • Jouw concrete doelen behalen; bijvoorbeeld een huis kopen, pot geld voor de kids, pensioen, luxe vakanties of misschien je eigen bedrijf starten!

Ik vroeg 100 mensen “wat is jouw droom?”

#1 Huis kopen

Meest gegeven antwoord met stipt is een huis kopen. Een tweede huis, een huis in het buitenland, van huur naar koop etc. Een droom die je met een plan en het juist inzetten van jouw  geld moet kunnen halen binnen een realistisch tijdbestek.

#2 Financieel onafhankelijkheid

En op nummer 2, financiele onafhankelijkheid. Ook hier in meerdere vormen; het garant kunnen staan voor kinderen, je pensioen volledig ondervangen en je leukste leven kunnen leven.

Meer dromen

Uiteraard zijn er nog veel meer dromen die genoemd zijn, hier zie je een aantal:

 • Reizen
 • Nieuwe auto
 • Gezondheid
 • Eigen onderneming starten
 • Een huisdier
 • Etc.

Wat zeggen anderen?

“Ik zocht een stok achter de deur om beter inzicht te krijgen waar mijn geld nou eigenlijk heen gaat.

Ik ga jaarlijks € 384,- besparen op alleen de vaste lasten, mijn boodschappen uitgaven zijn daarnaast ook gedaald.

Maar het traject heeft mij ook geld opgeleverd doordat ik nu investeer met meerdere doelen voor de toekomst. De tools die Emma gebruikt zijn duidelijk en stellen mij in staat dit te blijven volhouden.

Ook als je het financieel al goed voor elkaar hebt is dit traject erg waardevol.

Christine, 29

“Het Budget zonder Budget traject heeft me veel bewuster gemaakt van mijn uitgaves en me inzichten gegeven die ik eerst niet had. Daarnaast heb ik nu handvatten om verder mee te bouwen kijkende naar de toekomst. Ik ben bewuster met mijn geld en ik hoef niks “leuks” te laten gaan.

Ik was hiervoor voornamelijk gestart omdat ik dacht mijn uitgaves prima onder controle te hebben maar toen ik dit samen met Emma op een rijtje ging zetten schrok ik me wel een ongeluk van hoeveel er iedere maand blijkbaar uitgaat.

Dit traject is een aanrader voor mensen die moeite hebben om het eind van de maand te halen met hun salaris.”

Saskia Witteveen, 27

“Ik heb een ontzettend leuk en vooral leerzaam Budget zonder Budget traject gehad van Emma.

Deze Budget zonder Budget sessies zijn voor iedereen leuk en leerzaam, zelfs wanneer je denkt dat je al genoeg van besparen weet valt er nog genoeg te leren.
Onwijs bedankt voor de leerzame sessies!”

Alinda Stuiver, 23

Geld slim beheren

is de sleutel tot financieel succes!

Wat behandelen we in het traject?

Vaste lasten

Misschien geef jij te veel uit aan je vaste lasten, misschien ook wel niet! We maken dus eerst inzichtelijk waar je kosten heen gaan.  Vervolgens gaan we alle kosten bij langs om te kijken welke uitgaven omlaag kunnen, passend bij jouw behoeftes.

Sparen & investeren

Sparen moet lukken, we maken een plan bij jouw doelen. Investeren is interessant maar wel spannend. Hoe moet het, waar start ik? Is het wel handig in mijn situatie? Raak ik mijn geld niet kwijt? Dat gaan we voor jou uitzoeken.

Potjessysteem

Je krijgt elke maand geld binnen. Maar wat doe je er vervolgens mee. Dat gaan we strak trekken. Jouw geld heeft een doel en moet juist verdeeld worden onder jouw persoonlijke potjes.

Boodschappen & leuke dingen

Nooit meer te veel uitgeven aan boodschappen zonder dat je op kwaliteit bespaart. Maar ook meer leuke dingen kunnen doen die je echt gelukkig maken. 

Voor wie is dit traject?

Minimaal €1000 inkomen

Je inkomen maakt tot op zekere hoogte niet veel uit. Maar €1000 is wel de ondergrens om het Budget zonder Budget concept volledig uit te kunnen voeren.

Je woont op jezelf

Met een eigen woning heb je ook alle kosten van een huis, vaste lasten en de boodschappen. Dat zijn onderwerpen die aan bod komen.

Je weet dat het kan

Dit traject is voor jou als je weet dat er kansen zijn in jouw situatie. Er is meer te behalen dan je nu realiseert. Je loopt alleen vast bij de hoe & toepassing. 

Ambitie

Je wilt graag groeien in je financiele situatie. Je hebt toekomstdromen en kunt niet wachten die te behalen. Je bent gemotiveerd om jouw financien aan te pakken.

Welke resultaten ga je behalen?

 

 • Een stap naar financiële vrijheid
 • Je weet wat je moet doen om jouw toekomst dromen te halen
 • Je houdt geld over aan het eind van de maand
 • Inzicht in je dagelijkse uitgaves
 • Houd meer tijd over en wordt een betere planner
 • Veel en/of kwalitatieve boodschappen elke week
 • Meer leuke dingen kunnen kopen die JIJ zelf wilt

Wat zeggen anderen?

“Ik heb een tijdje terug het Budget zonder Budget traject gevolgd. Ik kan met trots vertellen dat we voor het eerst sinds tijden NIET rood hebben gestaan deze maand! Ik ben zo blij dat er meer overzicht is en automatisch geen stress meer. Ik begin geld leuk te vinden!”

Mariska Wassenaar, 29

Dit traject ben ik gestart omdat ik totaal niet wist waar mijn geld naar toe ging, ik had mijn financiële situatie niet op orde. Ik heb door Budget zonder Budget meer inzicht gekregen in mijn financiën en een goede balans gecreëerd tussen leuke dingen doen en kunnen blijven sparen. Ik heb het potjessysteem (een van de trucjes) van Emma in werking gezet en tot nu toe loopt alles soepeltjes.

Amber Melgert, 25

“Het traject is zeker een aanrader. Ik ben erachter gekomen dat ik op veel dingen al bespaarde maar door Emma weet ik hoe ik dit nog beter kan doen. Een paar simpele trucjes kunnen al het verschil maken. Budget zonder Budget is de investering zeker waard!”

Chantal van Breden, 26

Dit wil ik!

Hoe werkt Budget zonder Budget online?

Online cursus

Bij dit traject zit een uitgebreide online cursus. Deze kun je gemakkelijk in je eigen tijd volgen. De cursus komt met een werkboek en verschillende prodcuten zoals het uitgaven template, de test & het boodschappenlijstje strategieplan.

Welke online sessies

We behandelen verschillende onderwerpen. Sommigen wat ingewikkelder dan de ander. In een online sessie met iedereen leg ik je uit wat de bedoeling is en hoe je de stof kan toepassen. Je hoeft je camera & microfoon niet aan te doen! Wanneer welke sessie is ontvvang je na je aanmelding. 

Vraag en antwoord

Is dit traject wel wat voor mij?

Dit traject is geschikt voor jou als het je nu niet (genoeg) lukt om structureel te sparen of investeren (of beide) terwijl je denkt dat dit moet lukken met jouw inkomen. 

Dit traject is ook voor jou als je elke maand geld binnen krijgt maar ook elke keer verbaasd bent over hoe snel dat geld weer er uit gaat. 

Haal ik de investering er wel uit?

Daar durf ik bijna mijn hand voor in het vuur te steken. Echter ligt het natuurljik ook aan je eigen inzet. Ik geef je handvatten, stappenplannen en een stratregie passend op jouw situatie. Maar jij moet hem uitvoeren. Wees actief in het volgen van het traject en je verdient je investering bijna 99% zeker direct al terug.

Is het traject waardevol als ik nog geen eigen woonplek heb?

Ja, grotendeels wel. Ik denk dat zo’n 80% van het traject relevant voor je is. Heb je nou helemaal geen kosten (denk aan verzekeringen, boodschappen, vakanties, etc) dan is het traject ongeveer 50% relevant voor je. Maak je eigen keuze of dit je investering waard is, ik denk van wel! Het duurt alleen misschien wat langer, maar uiteindelijk levert het je misschien alsog wel geld op!

Moet ik goedkoop gaan leven om geld over te houden?

Nee hoor, juist niet. Hoe fijn is het om met dezelfde middelen die je nu hebt een leuker leven te krijgen, met meer vrijheid en meer leuke of luxe dingen. We kijken hierbij naar waar je nu te veel uit geeft terwijl het jouw leven niet leuker maakt EN we kijken naar hoe je meer uit je geld kan halen.

Dit wil ik!

In jezelf investeren =

slim investeren

%d bloggers liken dit: