Joehoe!

Ik ben Emma Groot. Ik ben marketing liefhebber, koopjeshunter en verslaafd aan alles over geld. Ondernemen deed ik al online en offline sinds 2016 maar dit combineerde ik altijd met mijn studie; Leisure & Event management. Inmiddels ben ik in 2020 afgestudeerd, heb ik een fulltime marketing job en ben ik daarnaast mijn grootste passie aan het naleven: praten over geld!

Het begon al vroeg..

Ik ben altijd al een liefhebber van geld geweest. Lang heb ik mij hier toch wel voor geschaamd, het voelt niet normaal om “gierig” te zijn. Ik vind mijzelf overigens nu totaal niet meer gierig, maar ik was wel altijd bang om gierig gevonden te worden. Terwijl het gierig zijn in feite eigenlijk iets positiefs is. Ik krijg het voor elkaar om te kopen wat ik wil, wanneer ik het wil en daarbij houd ik nog genoeg geld over ook.

Het begon al vroeg..

Op de basisschool als vierjarig meisje werd mij, zoals aan elk kind, gevraagd wat ik later wilde worden. Lastige vraag maar kassajuffrouw leek mij wel wat; lekker zitten, alleen maar producten “bliepen” en elke dag super veel geld vasthouden en bekijken! Toen al gefascineerd door geld. Daarnaast zat ik twee keer per jaar, vanaf toen ik ongeveer acht was, steevast op de rommelmarkt om mijn eigen spulletjes te verkopen. Ik werd helemaal wild van onderhandelen. Ik vroeg altijd prijzen die iets duurder waren dan wat ik er echt voor wilde hebben om zo uiteindelijk vaak uit te komen op mijn gewenste prijs. Een slimme (erg) jonge onderneemster.

Wie ben ik?

Zelfverzekerd

Een belangrijke eigenschap bij het bepalen van een strategie. Ik weet wat ik doe en ik doe het op mijn manier. Ik werk nu al mijn plannen uit, omdat ik van te voren weet dat ik ze kan behalen. Vertrouwen hebben in jezelf creeërt de de grootste stappen. Lees een keer het boek van Gary Vaynerchuck “Crush It”, je krijgt gegarandeerd een confidence boost.

Directe aanpak

Ik ben niet van het zitten en wachten, en jij zou zo ook niet moeten zijn. De tijd gaat mega snel, je knippert met je ogen en het jaar is weer voorbij. Doorpakken is meer mijn ding. Met een plan kun je efficient veel af krijgen. Daarnaast ben ik ook direct in mijn werkwijze. Ik kijk kritisch naar jouw strategie en geef hier mijn eerlijke feedback op, zo heb jij er het meeste aan en kun je ook het hardste weer groeien.

gedreven

Passie is iets wat je moet hebben. Ik ben super gedreven als het gaat om geld; besparen en verdienen. Ik probeer altijd de beste deals te vinden, begin administratie leuk te vinden en denk onbewust elke dag aan geld. Jij hebt dit laatste waarschijnlijk ook, anders scrollde je niet op deze website, maar wellicht ben je er nog niet bewust van. “Happy with where I am and eager for more!” Abraham Hicks.

Creëer het leven

van je dromen

En nu?

Nu ben ik nog steeds veel bezig met het besparen van geld, veel meer dan vroeger. Ik leer gaandeweg steeds meer wat nou marketing trucjes zijn en wat écht goede acties zijn. Dat doe ik op verschillende manieren; ik ga bijvoorbeeld opzoek naar deals en deel deze in onze Facebook groep “Best Buys NL” maar ik heb ook een bepaalde money mindset gecreëerd waarmee ik op een slimme manier geld uitgeef. Dit betekent dat ik soms ook moet investeren om geld te besparen, het ligt genuanceerder dan alleen koopjes vinden. Geen zorgen, dit ga ik je allemaal met je delen natuurlijk.
Want geld besparen betekent in mijn geval totaal niet dat ik weinig uitgeef, in tegendeel. Ik bestel veel en koop veel in winkels.
Deze kennis die ik mijzelf aangeleerd heb wil ik ook graag met jullie delen. Ik kan zo blij worden van geld besparen of geld verdienen door een investering, dat ik jullie dat ook wil geven. Misschien worden jullie nooit zo enthousiast van het geld besparen als ik, maar als ik dit gevoel een beetje mee kan geven is mijn doel al bereikt!

Meer weten?

 

Je mag me altijd berichtjes sturen vind ik erg leuk. Als je meer wilt weten over geld bekijk dan zeker mijn Social Media kanalen en podcast. Ik maak met veel plezier posts, videos en podcasts en kijk er naar uit om jullie op de hoogte houden van mijn reis met geld en het besparen.

%d bloggers liken dit: